Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě. 

Jsou oblasti, kde prevence je na podstatně vyšší úrovni než v naší zemi, ale nás naučili jít k lékaři až nás něco bolí. Je tedy na nás si zjistit, jaký je doopravdy náš zdravotní stav. Naštěstí se k nám již dostaly kvalitní přístroje k testování zdravotního stavu a to nejen pro doktory. K čemu může být takový testovací přístroj v rukou obyčejného člověka dobrý? Obzvláště prospěšný může být pro lidi, kterým není lhostejný zdravotní stav a snaží se pro své zdraví něco dělat. V takovém případě může testování pomoci najít tu správnou cestu. Kvantový frekvenční analyzátor řízený počítačem je nástrojem, který nám během dvou minut prozradí jak jsme na tom s vitamíny, minerály, zatížením organismu těžkými kovy, stavem našich kostí a všech důležitých orgánů. Zjistíme, jak jsou na tom naše žlázy s vnitřní sekrecí, hladiny hormonů, jaká je pohyblivost či počet spermií a získáme spousty dalších prospěšných informací o celkovém stavu našeho organismu. Pokud se necítíme úplně zdrávi, pak takové informace mohou mít cenu zlata. Pro alespoň trochu zvídavé lidičky, kteří si k takto získaným informacím ještě vyhledají doplňující informace z odborných zdrojů třeba na internetu, může být přístroj nástrojem k odvrácení často hrozícího nebezpečí, které mnohdy vůbec netušíme. Nemusíme být odborně zdatní, abychom si dokázali účinně pomoci. Pouhá zkušenost nabytá opakovaným měřením, které je velmi snadné, nám v krátké době umožní pouhým srovnáním hodnot měření různých lidí určit například nakolik je přístrojem avizovaná disharmonie běžná a nebo následkem čeho došlo ke zlepšení. Pokud si takový přístroj pořídí početná rodina, pak je to investice, která se opravdu vyplatí. Člověk který má potřebu udržet své zdraví v dobré kondici už nemusí tápat, jaký potravinový doplněk si koupit. Slyšíme nebo čteme o tom, jak je ten či onen vitamín či stopový prvek prospěšný pro správný chod našeho organismu, ale každý člověk je individuální a různé vlivy určují, jak na tom s jejich zastoupením jsme. Tedy jak má člověk vědět, že zrovna tenhle vitamín potřebuje? Pokud se to však o sobě dozvíme a zareagujeme tím, že ho do organismu doplníme, můžeme často s uspokojením sledovat, jak se trefným výběrem vhodného doplňku zlepšuje stav organismu hned na více úrovních. Obzvláště to platí o zinku. Je natolik důležitý, že pouhým podáním zinku dochází k normalizaci hladin i jiných stopových prvků, jako například hořčíku, ale současně můžeme sledovat, jak dochází ke zlepšení položek různých úrovní souvisejících například s kolagenem. Zjistíme-li například, že máme nedostatek draslíku a doplníme jej do organismu, pak se můžeme díky testování těšit nejen lepším hodnotám srdce, ale především vitalitě, kterou nám srdce které je v pohodě umožňuje zažívat. Tou nejpříjemnější změnou kterou pak pocítíme je skutečnost, že se snadno ráno probouzíme a vstáváme s lehkostí, kterou jsme znali jen z mládí.Další informace, které se na tyto stránky již nevejdou a najdete na následujícím odkaze:

http://www.regenclub.cz/Odkazy/14China/03_Analyz.html

Autor: Miroslav Kolísek | úterý 7.7.2015 0:00 | karma článku: 6,77 | přečteno: 325x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 719x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 675x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 885x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Dýcháním ke zdraví...

Začalo to Endogenním dýcháním... V knize "Medicína třetího tisíciletí" se tvrdí, že endogenní dýchání může ovlivnit Váš život. Kniha je postavena na poznatcích jak způsob dýchání ovlivňuje pochody v organismu.K provozování endogenního dýchání je doporučen patentovaný trenažér. Jedná se však o dlouhodobý proces a výsledky nejsou při krátkodobém použití patrné.

13.2.2015 v 10:33 | Karma: 10,33 | Přečteno: 834x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:14

Aktualizujeme Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

V plaveckém bazénu v Řepích utonul muž, nejspíš měl zdravotní problém

25. dubna 2024  16:09

Ve veřejném plaveckém bazénu v pražských Řepích ve čtvrtek utonul přibližně sedmdesátiletý muž....

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz